Toimitustavat
Kuinka asetan tilauksen toimituskulut toimitusmaan perusteella?
Kuinka asetan tilauksen toimituskulut toimitusmaan perusteella?
Päivitetty yli viikko sitten

Jos haluat määrittää verkkokaupassasi tilaajan antaman toimitusmaan perusteella, sinun on luotava erilliset toimitustavat kaikille tarvittaville kohdemaille.

1. Luo uusi toimitustapa ulkomaan toimituksia varten.

Jos aiot määrittää eri maihin eri hintaisia toimituksia, luo uusi toimitustapa jokaiselle eri hintaluokalle.

Jos käytössäsi on kieliversio, joka on suunnattu ulkomaisille ostajille, voit halutessasi rajata toimitustavan näkymään vain tuossa kieliversiossa.

2. Toimitusmaiden valinnassa salli vain maat, joihin haluat toimittaa tilauksia tällä toimitustavalla. Määritä muut toimitustavan asetukset haluamiksesi.

MyCashflow'ssa asiakkaat antavat kassalla ensin yhteystietonsa (tai kirjautuvat sisään), joten toimitustavan valinnassa voidaan näyttää vain ne toimitustavat, joissa asiakkaan antama toimitusmaa on sallittu.

3. Tallenna toimitustapa, ja siirry määrittelemään toimitustavan toimituskulut.Määritä nyt toimituskulut, jotka haluat asettaa valitsemillesi kohdemaille.

Näin voit määrittää toimitustavat niin, että asiakkaalle tarjotaan verkkokaupan kassalla aina hänen toimitusmaalleen sopiva toimitustapa ja asianmukaiset toimituskulut.