Tuotteet
Miten asetan asiakasryhmäkohtaiset hinnat tai ilmaiset toimitukset?
Miten asetan asiakasryhmäkohtaiset hinnat tai ilmaiset toimitukset?
Päivitetty yli viikko sitten

MyCashflow'ssa voit asettaa tuotteille asiakas- tai asiakasryhmäkohtaiset hinnat käyttämällä alennuskampanjoita.

Kampanjan asetuksissa voit myös määrittää haluamillesi asiakkaille ilmaiset toimitukset verkkokaupassa.

Asiakasryhmäkohtaisten hintojen asettaminen

1. Luo ensin asiakasryhmä, jolle haluat asettaa omat hinnat.

2. Lisää asiakasryhmään kaikki tarvittavat asiakastilit.

3. Luo uusi alennuskampanja ja aseta kampanja vain luomasi asiakasryhmän käyttöön.

4. Määritä kampanjan alennustyyppi:
    Jos haluat määrittää tuotteille asiakasryhmäkohtaiset hinnat, valitse alennuksen tyypiksi Tuotealennukset.
    Lisää kampanjaan tarvittavat tuotteet.

Jos taas haluat määrittää kampanjalla asiakasryhmälle ilmaiset toimitukset, valitse kampanjan asetuksissa vaihtoehto Ilmaiset toimitukset.

Nyt kun luomaasi asiakasryhmään kuuluva asiakas kirjautuu sisään verkkokauppaasi, hän saa käyttöönsä määrittelemäsi kampanjan alennuksen.

Voit lisätä kampanjalle muitakin ehtoja (esim. kampanja-ajan), jolloin kaikkien ehtojen on täytyttävä, jotta asiakas saa kampanjan alennukset käyttöönsä.