Laajennukset
Mistä löydän uutiskirjeen tilaajat?
Päivitetty yli viikko sitten

Kun jotkut asiakkaat ovat tilanneet uutiskirjeen, ja Sähköpostimarkkinointi-laajennus on käytössä, löydät kaikki uutiskirjeen tilaajat hallintatyökalun sivulta Asiakkaat.

Valitse oikean yläkulman suodatinvalikosta hakukentän alta Uutiskirjeen tilaajat.

Vaihtoehtoisesti voit siirtyä Campaign Monitoriin sivulta Tili > Laajennukset, jolloin löydät listan tilaajista Campaign Monitorin sivulta Lists & subscribers.

Huomio!

Jos asiakkaat ovat tilanneet uutiskirjettä kaupasta ennen kuin Sähköpostimarkkinointi-laajennus oli käytössä, löydät tilaajien tiedot ottamalla CSV-viennin valinnalla Uutiskirjeen tilaajat.

Voit lisätä nämä tilaajat tarvittavalle sähköpostilistalle Campaign Monitorin käyttöliittymässä.