Kaikki kokoelmatUsein kysyttyjä kysymyksiäAjankohtaista
Klarnan On-site-messaging bannerien käyttöönotto

On-site messaging -bannerien avulla voit näyttää verkkokaupassa Klarnaan rekisteröityneille asiakkaille personoituja viestejä.

Päivitetty yli viikko sitten

1. On-site-messaging -työkalun käyttöönotto

1. Mene Klarnan kauppiasportaalin sivulle Viestintä sivulla » .

2. Valitse verkkokaupassasi käyttämäsi kauppiastunnus ja paina Jatka.
3. Kopioi koodissa näkyvä data-client-id-osion sisältö:

4. Mene verkkokaupan hallinnan sivulle Asetukset > Klarna Checkout > Kassasivun asetukset.

5. Kohdassa On-site messaging liitä kopiomasi tunniste Client ID -kenttään. Tallenna asetukset.

2. On-site-messaging -bannerien asentaminen kauppaan

Klarna on esitellyt kauppaan asennettavat bannerityypit ja niiden käyttötarkoituksen tarkemmin sivuillaan. Tutustu eri bannerityyppeihin tarkemmin täältä »

Esimerkiksi Credit promotions -tyyppiset bannerit kannattaa sijoittaa mahdollisimman lähelle tuotteiden hintoja sisältävien elementtien yhteyteen.

On-site messaging -bannerien asentaminen kauppaan edellyttää teeman HTML-tiedostojen muokkaamista. Jos teeman muokkaaminen ei ole sinulle tuttua, ota yhteyttä teeman suunnittelijaan tai MyCashflow'n asiakaspalveluun.

Jos haluat, että asennamme bannerit kauppaan puolestasi niin toimitathan asiakaspalveluumme tiedon asennettavan bannerin tyypistä sekä Klarnan sivuilta saatavan <klarna-placement> asennuskoodin.

Löydät nämä <klarna-placement> -tagit Klarnan kauppiasportaalin sivulta Viestintä sivulla > Sijoitukset.