Lägg till pengar på kontot

Fyll på med pengar för att börja handla med Mynt-kortet. Vi erbjuder tre olika lösningar och här visar vi hur du kommer igång med dem.

Support avatar
Skrivet av Support
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att fylla på med pengar är avgörande för att komma igång att handla med Mynt-kortet.

På Mynt kan du fylla på med pengar på tre sätt:

• Handla för det du betalar in via bankgiro

• Koppla autogiro – beloppet dras automatiskt från ditt konto

• Handla först betala sen

Så fyller du på pengar på kontot

Börja med att logga in på ditt Myntkonto på sajten och klicka på "Konto" i sidomenyn.

När du klickar in på Konto kommer du direkt få översikt över företagets konto. När du besöker sidan första gången kommer graferna stå tomma, men aktiveras så fort du fyllt på med pengar och börjat använda kortet.

För att fylla på med pengar: klicka på "Fyll på pengar".

Välj sedan om du vill göra en inbetalning via Bankgiro, eller en engångsbetalning via autogiro. Det tar 1-3 bankdagar för pengarna att synas på ditt Mynt konto.
Det går också att sätt upp auto-påfyllning eller ansöka om kredit, om det inte redan är gjort för ditt företag.

Här kan du enkelt följa kontobalansen. Det gör du genom att klicka på "Kontobalans" och markera den period du vill se.

Nu är du så gott som redo att komma igång. Om du inte har gjort det ännu, är det dags att koppla bokföringen. När du har gjort det, kan du enkelt följa företagets köp i realtid och köpen bokförs direkt.