FAQ
Kort & Pinkod
Borttappat kort - frys kort!

Hur fryser jag mitt Mynt kort?

Nathalie avatar
Skrivet av Nathalie
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du tappat bort ditt Mynt kort behöver du genast frysa det.

För att frysa ditt kort öppnar du din Mynt-app och går till:

1. Mina kort

2. Kortinställningar

3. Frys kort. Skulle du hitta kortet kan du enkelt häva frysningen igen i denna vy.

Er Mynt-admin kan också frysa kort i webbmiljön, mynt.com, genom att gå till:

1. Team och kort

2. Välj personen med det förlorade kortet

3. Välj kortet du vill frysa

4. Kortinställningar

5. Frys kort

I denna vy kan admin även avsluta kort, beställa kort och slå av/på onlineköp för alla kortinnehavare.

För att beställa ett nytt fysiskt kort behöver admin först ta bort det nuvarande fysiska kortet. Admin gör detta i plattformen mynt.com:

1. Team och kort

2. Välj personen med det förlorade kortet

3. Välj kortet du vill ta bort

4. Kortinställningar

5. Ta bort kort

6. Lägg till kort