FAQ
Kort & Pinkod
Hur beställer jag kort?
Nathalie avatar
Skrivet av Nathalie
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Er Mynt-admin beställer kort via mynt.com:

1. Team & kort

2. Välj användaren

3. Lägg till kort.

• Välj därefter vilket kort du vill lägga till, fysiskt eller virtuellt.

• Du kan endast ha ett fysiskt kort per användare. Om du tappat bort ditt fysiska kort och behöver beställa ett nytt, läs här.

• Det fysiska kortet har en leveranstid på 7 arbetsdagar medans det virtuella kortet kan börja användas direkt.

• Båda korten kan läggas till i Apple eller Google wallet.

• Ge kortet ett namn i den digitala vyn (ej tvingande)

• Sätt en köpgräns (ej tvingande)

Det går också bra att strunta i detta steg eller göra det vid ett senare tillfälle.

För att aktivera kort, läs här.