Ladda upp kvitto

Så här skickar du in underlag för ett köp

Nathalie avatar
Skrivet av Nathalie
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du gjort ett köp med ditt kort så får du en notis i din telefon. Klickar du på notisen så hamnar du på den aktuella transaktionen och du kan direkt ta en bild av kvittot och ladda upp underlaget för ditt köp.

Du kan också välja att ladda upp kvittot vid ett senare tillfälle i Mynt appen genom att:

• Ta ett kort på ditt fysiska kvitto och ladda upp i appen

Logga in i appen, gå till "mina transaktioner" och välj den aktuella transaktion du vill lägga till ditt kvitto i. Klicka på transaktionen och sedan på "receipt", och välj bilden av kvitto som du vill ladda upp.

• Dela en pdf-fil av ditt kvitto in i appen
    Öppna den aktuella pdf:en av kvittot i din telefon och tryck på "dela". Nu kommer flera appar att visas och du väljer då Mynt appen. Nästa steg blir att välja och klicka på den transaktion som köpet och kvittot avser.

I webbmiljön:

• Ladda upp en pdf-fil eller en bild av ditt kvitto
    Gå till "mina transaktioner" och välj den aktuella transaktion du vill lägga till ditt kvitto i. Klicka på transaktionen och sedan "välj fil" i rutan som dyker upp till höger. Välj den fil där kvittot till transaktionen finns.