Over Neurokeys
Waarom is Neurokeys gratis te gebruiken?
Alex avatar
Geschreven door Alex
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het doel van Neurocast is het verbeteren van onderzoek naar de oorzaken van neurologische aandoeningen zoals MS en de zoektocht naar verbeterd advies, behandelingen, medicatie en mogelijke oplossingen. Gebruikers van de app leveren een grote bijdrage met hun anonieme data. Vandaar dat onze app gratis is. Wij beloven dat er altijd een gratis versie beschikbaar zal zijn van onze app, voor iedereen die van onze technology gebruik wil maken.