Account & Profielinstellingen
Ik kan niet inloggen met mijn persoonlijk inlogcode, wat moet ik doen?
Ik kan niet inloggen met mijn persoonlijk inlogcode, wat moet ik doen?
Alex avatar
Geschreven door Alex
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je de Neurokeys App voor het eerst installeert, vraag dan een nieuwe inlogcode aan. Je kan de nieuwe code aanvragen via de website (Neurokeys.app). Bewaar je inlogcode op een veilige plaats. Gezien we geen persoonlijke gegevens opslaan, kunnen we je de code niet opnieuw toesturen. Dit betekent dat je jouw data kwijt bent als je de inlogcode verliest. Als je wil inloggen in een bestaand account, maar dit niet lukt, betekent het dat je jouw data kwijt bent, tenzij je de vingerprint identificatie (Touch ID) of gezichtsherkenning hebt ingesteld in de app.