Hoe kan ik een persoonlijke inlogcode aanvragen?
Alex avatar
Geschreven door Alex
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan eenvoudig een inlogcode aanvragen.

-  Ga naar de Neurokeys website: www.neurokeys.app
- Vul op de homepagina je email adres in en klik op 'code aanvragen'.

Je zal een bevestigingsmail ontvangen. Zodra je de code hebt ontvangen kan je het Neurokeys toetsenbord installeren via de app.

Let op: bewaar je inlogcode goed! Een nieuwe code aanvragen voor je account is niet mogelijk, gezien we je persoonlijke gegevens niet opslaan. Je kan ook Touch ID of gezichtsherkenning installeren om in de toekomst gemakkelijker in te loggen.