Data instellingen & Toegang
Waarom zou ik toegang geven tot mijn locatie?
Alex avatar
Geschreven door Alex
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de mogelijke oorzaken en verloop van chronische aandoeningen te onderzoeken, is het interessant om bijvoorbeeld te weten wat op een bepaalde dag de temperatuur, luchtvochtigheid of luchtvervuiling is. Weerinstituten en overheden stellen hun data beschikbaar voor het publiek. Onze data analisten interpreteren deze data en linken deze naar de locatie van jouw smartphone. Op die manier zien we waar je hebt getypt en wat toen de weercondities waren.

Geen zorgen, we verzamelen deze data in een radius van meer dan 1 kilometer en alleen als je daar toestemming tot geeft. We willen niet precies weten waar je bent, maar net accuraat genoeg om iets te kunnen zeggen over de weersomstandigheden op een bepaalde dag.