Belangrijke Tips & Troubleshooting
Mijn toetsenbord springt soms terug naar het standaard toetsenbord, wat moet ik doen?
Mijn toetsenbord springt soms terug naar het standaard toetsenbord, wat moet ik doen?
Alex avatar
Geschreven door Alex
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms, zonder dat je er iets aan kunt doen, switcht je Neurokeys toetsenbord terug naar het oorspronkelijke toetsenbord. Hier is een oplossing voor.
Voor iPhone gebruikers:

- Ga naar telefooninstellingen > toetsenbord > wijzig
- Sleep Neurokeys naar boven in de lijst.

Als het probleem zich blijft voor doen, kan je het standaard toetsenbord verwijderen door het naar links te vegen.
Geen zorgen, het standaard toetsenbord is nooit echt weg, en kan altijd worden teruggehaald.

Voor Android gebruikers:

- Houdt op de spatiebalk een paar seconde ingedrukt > selecteer het Neurokeys toetsenbord