Belangrijke Tips & Troubleshooting
Android op spaarstand zorgt ervoor dat mijn toetsenbord terugspringt, wat moet ik doen?
Android op spaarstand zorgt ervoor dat mijn toetsenbord terugspringt, wat moet ik doen?
Alex avatar
Geschreven door Alex
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit schijnt bij sommige merken/modellen Android telefoon voor te komen. De Ultra Power Saving mode zorgt ervoor dat alle processes die extra geheugen (RAM) gebruiken per direct worden gestopt. Het kan gebeuren dat 3rd party toetsenborden zoals Neurokeys hier ook door beïnvloed worden en dus uitgeschakeld worden.Bij sommige merken/modellen Android telefoon is hier een oplossing voor:

Samsung telefoons (voor Nougat update): Systeeminstellingen> Batterij (voeding)> Batterijoptimalisatie> tik op "niet geoptimaliseerd" en selecteer "alle apps"> Zoek naar Neurokeys> Kies "Niet optimaliseren”.

Samsung telefoon (na Nougat update): Systeeminstellingen> Apparaat onderhoud> Batterij> Niet-bewaakte apps> Apps toevoegen> schakel Neurokeys in.

Oppo smartphones:
Beveiligingscentrum> Batterij> Smart-energiebesparingsmodus inschakelen> Energiebesparend app-beheer en -beheer> Apps toevoegen> vink Neurokeys aan.

Xiaomi-smartphones:
Ga naar het tabblad Beveiliging > Permission > Auto start management > Voeg auto-start-apps toe, vink Neurokeys aan.