Toetsenbord Gebruik & Instellingen
Hoe voeg ik woorden toe aan mijn persoonlijke woordenboek?
Alex avatar
Geschreven door Alex
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt het Neurokeys woordenboek snel nieuwe woorden leren door tijdens het typen op de linker Suggestie-knop te drukken. Op deze manier weet het Neurokeys toetsenbord dat het een woord moet onthouden voor de volgende keer.

De middelste suggestie is het woord waarvan de verwachting is dat dit woord bedoeld wordt door de Neurokeys gebruiker. Dit is gebaseerd op het bestaande woordenboek in de gekozen taal.

Bijvoorbeeld: "Whello" is geen bestaand woord in het Engelse woordenboek. Als u dit typt, verschijnt het aan de linkerkant (1). Als u vervolgens op de linker Suggestie-knop drukt, leert u Neurokeys dat u dit woord wilt toevoegen aan het woordenboek. Klik op de middelste Suggestie-knop (2) als u wilt dat Neurokeys het in "Hello" corrigeert.