Toetsenbord Gebruik & Instellingen
Als ik een wachtwoord invoer op iPhone dan verdwijnt het Neurokeys toetsenbord?
Als ik een wachtwoord invoer op iPhone dan verdwijnt het Neurokeys toetsenbord?
Alex avatar
Geschreven door Alex
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Β Het behoort tot het veiligheidsprotocol van Apple dat wanneer je een wachtwoord invoert, het standaard toetsenbord omhoog moet komen. Wanneer je de wachtwoord invoer voorbij bent zal het eerder geselecteerde toetsenbord weer naar voren komen.