Privacy & Beveiliging
Wie kan er bij mijn data?
Alex avatar
Geschreven door Alex
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We bewaren geen persoonlijke informatie zoals naam en email adres. We kijken ook niet naar welke letters of nummers je typt, dus we weten niks over de inhoud van wat je typt. Privacy is onze hoogste prioriteit! Met je persoonlijke inlogcode ben je de enige die toegang heeft tot je Neurokeys app. Onze data scientists gebruiken alleen anonieme data voor hun analyses.

Als je nog een vraag hebt, stel deze gerust door ons een mail te sturen (support@neurokeys.app) en we zullen ons best doen je vraag zo snel en compleet mogelijk te beantwoorden.