Privacy & Beveiliging
Waarom hebben jullie volledig toegang tot mijn toetsenbord nodig?
Waarom hebben jullie volledig toegang tot mijn toetsenbord nodig?
Alex avatar
Geschreven door Alex
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Elk ander toetsenbord dan het standaar telefoontoetsenbord ย heeft 'volledige toegang' nodig. Je smartphone zal tijdens het installatieproces van de Neurokeys App vragen om volledig toegang te verlenen. Volledig toegang stelt ons in staat om anonieme keystroke data te verzamelen en door te stoeren naar onze beveiligde servers. Zonder volledig toegang is Neurokeys niet instaat om goed te functioneren.ย