Na het inloggen verschijnt het overzicht met beschikbare leerpaden

Via het filter aan de linkerkant kan gezocht worden naar specifieke leerpaden.

Typ in het tekstveld de titel van het leerpad waarnaar je op zoek bent. Leerpaden waarvan de titel deze tekst bevat, worden getoond. Een andere optie is filteren op de kenmerken branche, cluster, thema, doelgroep of educatie. Vink hier de gewenste opties aan en de leerpaden die aan deze kenmerken voldoen worden getoond.

Klik op ‘Alle filters wissen’ om terug te gaan naar het overzicht met alle leerpaden.

Het overzicht met leerpaden kan worden weergegeven op volgorde van titel of tijdsduur. Ook kan ingesteld worden of de weergave oplopend (van A naar Z) of aflopend (van Z naar A) getoond wordt.

Klik op de tegel van een leerpad om de eigenschappen van dit leerpad te zien. Je komt dan in hetvolgende scherm:

1. Klik hier om de LTI launch URL te kopiëren.

2. Klik hier om het leerpad in de voorbeeldmodus te openen.

3. Klik hier om het leerpad offline te halen. Als het leerpad offline is kun je het met deze knop publiceren.

4. Hier vind je de accreditatiecode van het leerpad.Let op: Om van de accreditatie gebruik te maken dient hiervoor een koppeling te zijn in het LMS en dient jullie organisatie door Noordhoff Health gemachtigd te zijn.

5. Hier vind je de supportcode van het leerpad. Als je een vraag hebt over een leerpad en hierovercontact opneemt met de supportafdeling, vermeld daarbij dan deze code.

6. Klik hier om naar de eigenschappen van het leerpad te gaan.

7. Klik hier om het leerpad in de voorbeeldmodus te openen, het leerpad wordt dan weergegevenzoals ook de eindgebruiker het te zien krijgt.