Wanneer een medewerker al zijn/ haar pogingen voor een leerobject in een leerpad heeft verbruikt en hiervoor is gezakt, kan dit leerobject opnieuw worden opengezet. Dit doe je in de beheeromgeving van ZorgPad Professional.

Voorbeeld: Een medewerker is gezakt voor een toets met 3 pogingen, met het openzetten komen er weer 3 pogingen beschikbaar.

Klik op ‘Vergrendelde leerobjecten’ om naar het overzicht te gaan van deelnemers die ontgrendeld kunnen worden.

Selecteer de deelnemers die ontgrendeld moeten worden, de regel wordt dan blauw. Je doet dit door het vinkje voor de naam van de deelnemer aan te zetten.

Als je direct alle deelnemers wil ontgrendelen, kan je deze allemaal tegelijk selecteren door het vakje voor ‘Naam van de deelnemer’ aan te vinken

Klik op de button ‘Ontgrendelen deelnemers’ rechts bovenin het scherm.

Zodra dat je een deelnemer hebt geselecteerd om te ontgrendelen, licht onderstaande button op.

Als je op deze button klikt, krijgen de geselecteerde deelnemers een nieuwe set pogingen* voor het leerobject waar ze voor gezakt waren. Alle voortgang op overige leerobjecten blijft behouden. De ontgrendelde deelnemers verdwijnen uit de lijst.

Afhankelijk van jullie LMS zijn er hier nog handelingen nodig om nieuwe resultaat te accepteren in het LMS.

• Als de optie ‘Vergrendelde leerobjecten’ niet zichtbaar is, is deze functionaliteit niet actief voor jullie organisatie. Neem contact op via de chat-functionaliteit om te informeren naar de mogelijkheden.