1. Klik rechts bovenin op de naam van de organisatie om de organisatie en account instellingen te wijzigen.

2. Klik op het downloadicoon om een Excel bestand te exporteren met de LTI launch URL’s van de leerpaden in de beheeromgeving.

3. Klik op het uitgangicoon om uit te loggen.

Wanneer de eindgebruiker voor de eerste keer een leerpad opent dan wordt voor de inhoud van het leerpad getoond wordt een introductie met uitleg over de leerpaden zichtbaar. Hier stel je in na hoeveel dagen van inactiviteit deze introductie opnieuw getoond wordt.