Ga voor het aanmaken van een nieuw leerpad naar het tabblad ‘Leerpaden’ en klik op de button ‘Nieuw leerpad’.

Er opent een venster waarin het leerpad kan worden aangemaakt.

1. Klik hier om een afbeelding op de tegel van het leerpad in de Noordhoff Health beheeromgeving toe te voegen. Er wordt een pop-upvenster geopend waarna een afbeelding vanaf de pc geüpload kan worden of één van de reeds in de omgeving beschikbare afbeeldingen geselecteerd kan worden.

2. Klik hier om de titel van het leerpad te wijzigen.

3. Is het nieuwe leerpad geaccrediteerd dan kan de acceditatiecode van het leerpad hier ingevoerd worden.  Let op: Deze code moet ook altijd in het LMS gekoppeld worden om de accreditatiepunten vanuit het LMS bij te kunnen schrijven in het kwaliteitsregister.

4. Wanneer hier op geklikt wordt, worden de kenmerken (metadatering) waarop gefilterd kan worden uitgeklapt, klik de gewenste kenmerken aan om deze toe te voegen.

5. Klik hier om leerobjecten in aan het leerpad toe te voegen. Er opent vervolgens een pop-upvenster waarin het toe te voegen leerobject geselecteerd kan worden. Als je met de muis over een leerobject gaat, licht dit Leerobject op en verschijnen de volgende mogelijkheden:

a) Plus-teken; toevoegen leerobject aan het leerpad
b) Afspeel-teken; Leerobject openen in de voorbeeldmodus
c) Informatiesymbool; laat zien in welke leerpaden het leerobject gebruikt wordt

De volgorde van de leerobjecten binnen een leerpad kan op ieder gewenst moment nog gewijzigd worden door een leerobject in de lijst aan te klikken en te slepen naar de gewenste plaats in de lijst. Nadat de leerobjecten toegevoegd zijn, kun je leerobjecten verplicht maken en de weging veranderen. De weging houdt in hoe zwaar een leerobject mee moet tellen in de afronding van een leerpad.

6. Is er een verkeerd leerobject toegevoegd, klik dan in de lijst met leerobjecten               het leerobject dat je wilt verwijderen aan en klik vervolgens op ‘Verwijder                     leerobject uit lijst’ om dit leerobject uit het leerpad te verwijderen.

7. Klik hier om het nieuwe leerpad op te slaan.

Nadat het leerpad opgeslagen is, verschijnen de publiceerfunctionaliteit linksboven. Hier vind je ook de versie van het leerpad terug

Nadat het leerpad gepubliceerd is, vind je naast de titel van het leerpad een button waarmee je de LTI-koppeling kunt kopiëren naar je LMS.