Wordt het leerpad ingezet als beoordeling dan kan het beoordelingsformulier ingevuld worden door een beoordelaar. Hierbij kan onderscheid gemaakt worden tussen een beoordelaar die toegang heeft tot alle leerobjecten van het type ‘Beoordeling’ of een beoordelaar die specifiek toegang heeft tot dit leerobject.

Ga naar de Noordhoff Health beheeromgeving. Na het inloggen verschijnt het overzicht met beschikbare leerpaden. Je vindt de leerpaden met de beoordelingsformulieren door onder het tabblad Leerpaden te zoeken op ‘Assessor’.

Klik op het koppelteken achter de titel om de LTI launch URL naar het klembord te kopiëren. Plaats deze URL in het LMS en stel deze beschikbaar voor de zorgprofessionals die deze beoordeling moeten afronden.

Klik het leerpad aan om naar de eigenschappen te gaan en klik vervolgens op het leerobject om de extra gegevens te tonen. Standaard staat het leerobject al op het type beoordeling.