Ga naar de Noordhoff Health beheeromgeving. Na het inloggen verschijnt het overzicht met beschikbare leerpaden. Je vindt de leerpaden met de beoordelingsformulieren door onder het tabblad Leerpaden te zoeken op ‘Assessor’.

Klik het leerpad aan om naar de eigenschappen te gaan en klik vervolgens op het leerobject om de extra gegevens te tonen.

Klik op ‘Kopieer generieke opstart url’ als de beoordelaar toegang mag krijgen tot alle leerobjecten van het type ‘Beoordeling’. Plaats deze URL in het LMS en ken toe aan degene die de beoordelaarrol moet krijgen. De beoordelaar dient zichzelf eerst te registreren als beoordelaar, nadat de beoordelaar via het LMS het leerpad opent, verschijnt onderstaand scherm:

Wanneer de beoordelaar geregistreerd is, komt deze op een scherm waar de deelnemer en het leerpad uit drop-downmenu’s geselecteerd dienen te worden.

Belangrijk hierbij is dat een zorgprofessional/ deelnemer het leerpad al een keer geopend heeft. Pas wanneer het leerpad door de zorgprofessional is geopend wordt hij/ zij in het drop-downmenu bij de beoordelaar toegevoegd. Hierna kan het beoordelingsformulier geopend en ingevuld worden. Op het moment dat de beoordelaar het formulier volledig ingevuld afsluit wordt het resultaat naar het LMS verzonden.