Gebruik de url: https://iqualify.nl/admin om als beheerder in te loggen in iQualify. De inloggegevens krijg je nadat deze zijn aangemaakt toegestuurd.

Bij de eerste keer aanmeldenwordt een infolayer getoond met een korte instructie over hoe je in iQualify kunt navigeren.

Zonder de infolayer, zie je onderstaand startscherm. Herin zie je 2 grafieken,één die per dag het totaal aantal beantwoorde vragen door gebruikers binnen jouw organisatie laat en één die het aantal afgeronde toetsen laat zien.