LOPEND:

Op dit moment zijn er geen lopende storingen.

OPGELOST:

04-08-2022

Problemen met de video's in de Zorgpad Pro leerpaden.

Op dit moment is de werking van onze video’s in de Zorgpad Pro leerpaden niet optimaal. De video’s kunnen wel worden afgespeeld maar niet worden doorgespoeld, op pauze worden gezet e.d. Ook werken de knoppen, menu’s en vragen in beeld niet naar behoren. Er wordt gewerkt aan een oplossing.

04-04-2022

Resultaten Zorgpad Pro leerpaden worden niet doorgestuurd naar het LMS.

Er is op dit moment een bug met de Zorgpad Pro leerpaden. Resultaten die behaald in de Zorgpad Pro leerpaden worden niet doorgestuurd naar het LMS.

Techniek is er druk mee bezig om dit op te lossen.

23-05-2022

Deelnemers niet zichtbaar in "vergrendelde leerobjecten"

Op dit moment is er een bug met de "vergrendelde leerobjecten".

Deelnemers die gezakt zijn komen niet in het overzicht "vergrendelde leerobjecten".

Er wordt met hoge prioriteit naar gekeken door onze technische afdeling. De verwachting is dat het deze week wordt opgelost.

UPDATE: 01-12-2021

Dit probleem is opgelost. Nieuwe resultaten komen nu weer binnen in het LMS. Alle resultaten die vanaf zaterdag 27-11-2021 zijn behaald, zijn gestuurd naar het LMS.

Volledig overzicht:

Klik hier voor het volledige overzicht van opgeloste meldingen.