Wet zorg en dwang is een upgrade van het leerpad Vrijheidsbeperking. Volg om de upgrade in gebruik te nemen de volgende stappen:

1. Open de beheeromgeving
2. Zoek in de beheeromgeving het leerpad Vrijheidsbeperking op
3. Klik achter Versie op het drop-downmenu, selecteer versie 2.0 (bij GHZ 3.0) en klik op Publiceer

De upgrade is nu actief, in het vervolg kan dit leerpad in de beheeromgeving gevonden worden onder de titel Wet zorg en dwang. Reeds in het LMS geplaatste LTI launch URL’s hoeven niet aangepast te worden.

Meer informatie over het publiceren van een upgrade vind je in het volgende artikel: https://intercom.help/noordhoffcontent/nl/articles/3477456-updates-upgrades