Het kan zijn dat een leerpad wat uitleg nodig heeft. Of je wil een deelnemer goed verwelkomen zodat die gemotiveerd van start gaat. In dit geval is het mogelijk om een introductievideo te tonen op het moment dat een gebruiker voor de eerste keer een leerpad start.

Elk leerpad heeft een invoerveld voor embed codes. Embed codes worden gebruikt door video services als YouTube en Vimeo om content toe te voegen aan websites zoals de Arrangement Server. Hieronder zie je een voorbeeld hoe je bij een YouTube video een embed code kan ophalen en kan toevoegen aan een leerpad.

De introductievideo wordt alleen getoond bij de eerste keer dat een deelnemer een leerpad opent. Bij daaropvolgende keren kan de introductievideo alsnog worden geopend door de deelnemer door op de informatie-knop linksboven op het scherm te klikken.

De introductievideo wordt altijd getoond als een beheerder een preview van het leerpad bekijkt. Het is niet mogelijk om een video direct te uploaden en te openen en de embed code mag geen JavaScript bevatten.