Noordhoff Professional heeft de lijst van ondersteunde systemen en browsers geactualiseerd. Een belangrijke wijziging is dat de ondersteuning voor Internet Explorer 11 (kortweg IE11) is vervallen. Studytube en LearnLinq ondersteunen al geen IE11 meer en ZorgPad Professional nu ook.

Microsoft is al jaren geleden gestopt met het doorontwikkelen van deze browser en heeft haar aandacht verlegd naar de opvolger Edge. Hierdoor wordt het steeds moeilijker om zowel onze producten up-to-date te houden als IE11 te blijven ondersteunen. Voor verdere doorontwikkeling hebben we dus afscheid moeten nemen van IE11.

Gebruik je nog IE11?

Het overgrote deel van onze gebruikers is al overgeschakeld naar moderne en snellere browsers als Edge, Chrome, Safari of Firefox. Gebruik je nog IE11? Kijk dan of er ook andere browsers beschikbaar zijn op je computer of vraag om nieuwere browsers bij je IT-afdeling. Overstappen heeft ook voordelen: de producten van Noordhoff Professional werken dan beter én sneller. En de meeste andere websites ook.