Vi tror att kommunikation är nyckeln till framgång, och råder därför alla plattformar att ha information om produkten och försäkringen lättillgänglig i lämpliga kanaler.

Om (eller, när!) någonting oförutsett händer under hyresperioden kan det vara en stressig upplevelse för användaren, och för att minimera stressen är det bra att ha all nödvändig information om försäkringen tillgängligt - snabbt och enkelt!

Här är våra tips och trix

• Information om försäkringen i samma gränssnitt där användaren beställde produkten

Till exempel: Om användaren anmälde sig via en app så kan ni t.ex. länka direkt till skadeformuläret från annonsen.

• Håll er FAQ eller Hjälpcenter uppdaterad och länka alltid till de senaste försäkringsvillkoren.

Ha en förenklad försäkrings-översikt med exempel på vad som som är inkluderat och vad som inte är inkluderat i försäkringen. Bra om kommunikationen är kort och enkel! Bra saker att ha med i en förenklad försäkringsöversikt är tex:

💰 Maximalt ersättningsbelopp
    ℹ️ Information om självrisk
    📍Var gäller försäkringen

Vill användaren läsa detaljer gällande försäkringen, kan hen göra det i de fullständiga försäkringsvillkoren (som ni ju säkert har länkat till till på något fiffigt ställe)

• Ha en länk till skaderegleringsformuläret lättillgängligt! Kanske även det direkt i annonsen, eller det bekräftelsemejl som de får från er i samband med uthyrning? Här har ni länken till skaderegleringsformuläret: https://external.omocom.se/claimsform

Om du behöver skräddarsydda råd som är specifikt för ert företag eller bransch - Kontakta din Omocom Success Manager som gärna hjälper till! 💚