Tekst in grafische elementen in uw documenten (denken we aan scans, .jpg-bestanden enz.) kunnen we niet bewerken. Indien die tekst toch vertaald moet worden, hebt u twee opties:

1. U levert ons de grafische elementen in hun originele formaat aan, zoals Adobe Illustrator, Visio of Excel, en wij bezorgen ze u vertaald terug, al dan niet na opmaakcorrectie.

2. Tekst uit grafische elementen vertalen we in een afzonderlijk bestand.