Afbeeldingen

Worden de afbeeldingen in mijn documenten mee vertaald?

Jeroen De Smet avatar
Geschreven door Jeroen De Smet
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tekst in grafische elementen in uw documenten (denken we aan scans, .jpg-bestanden enz.) kunnen we niet bewerken. Indien die tekst toch vertaald moet worden, hebt u twee opties:

1. U levert ons de grafische elementen in hun originele formaat aan, zoals Adobe Illustrator, Visio of Excel, en wij bezorgen ze u vertaald terug, al dan niet na opmaakcorrectie.

2. Tekst uit grafische elementen vertalen we in een afzonderlijk bestand.