Variaties zijn keuzes die je de klant geeft binnen een product. Voorbeelden hiervan zijn wit/bruin brood of een kleine/grote beker. Variaties zijn ideaal om producten te personaliseren. Volg de stappen hieronder voor het implementeer van variaties.

Stap 1: Klik op "Products" en klik op het product waar je een variatie aan wilt toevoegen.

Stap 2: Klik vervolgens rechts boven op "New section".

Stap 3: In dit scherm kun je de variatie een naam geven, bijvoorbeeld: "Wil je wit of bruin brood?"

Stap 4: De type vraag is "Variation"

Stap 5: De variatie vraag is niet optioneel en je kunt maar 1 variatie uitkiezen. Klik tot slot op opslaan.

Stap 6: Druk op "Voeg variatie toe". Vul hier de naam en de prijs van de variatie in. Druk tot slot op "Opslaan".

Stap 7: Vergeet niet op de "Update Kiosk" knop te drukken om de veranderingen direct door te voeren.

Tip: De onderste variatie staat standaard geselecteerd in de Kiosk. Door duurdere producten hier te plaatsen kun je makkelijk upsellen. Gebruik de pijltjes om de volgorde aan te passen 👌

Het eindresultaat in de Kiosk ziet er als volgt uit: