Addons zijn toevoegingen die je bij een product koopt maar niet los in je menu staan, bijvoorbeeld sauzen, slagroom, kaas, extra kaas etc. Een addon toevoegen doe je als volgt:

Stap 1: Voeg eerst de addon toe. Ga naar “Addons” en klik op “Nieuwe addon”. Vul daar de relevant gegevens in, de afbeelding kun je overslaan of naar ons mailen via info@byonesix.com

Stap 2: Klik op “Products” en klik op het product waar je een add-on aan wilt toevoegen.

Stap 3: Klik vervolgens rechts boven op “New section”.

Stap 4: In dit scherm kun je een vraag stellen aan de klant, bijvoorbeeld: “Lekker voor bij je snack”.

Stap 5: De type vraag is “Add-on”

Stap 6: Bij optioneel kun je aangeven of deze vraag overgeslagen mag worden of dat de klant verplicht is om een add-on te kiezen.

Stap 7: Bij “Selectie hoeveelheid” kies je hoeveel add-ons de klant maximaal mag kiezen. Geen zin in een kliederboel? Kies 1. Druk hierna op opslaan.

Stap 8: Druk op "Voeg addons toe" en selecteer de addons die je wilt aanbieden. Klik tot slot op "Voeg toe"

Het eindresultaat in de Kiosk ziet er als volgt uit:

Stap 9: Vergeet niet op de "Update Kiosk" knop te drukken om de veranderingen direct door te voeren.

Tip: Zorg dat je beste addons bovenaan de lijst staan zodat je klanten dit direct zien en niet hoeven te scrollen 😉