Bonprinter reset

Op deze pagina lees je hoe je een bonprinter reset

Lucas Lambooij avatar
Geschreven door Lucas Lambooij
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hieronder vind je hoe je de bonprinter reset

1. Zet de printer uit

2. Druk achter in de printer op een klein knopje. Dit knopje kun je alleen indrukken met behulp van een pen. Dit knopje is rond en erg klein. Terwijl je dit knopje ingedrukt houd druk je op de aan/uit knop.

3. Houd de knoppen tegelijkertijd ingedrukt totdat er een bonnetje uitkomt.

Filmpjes resetten printer:

Als de bonprinter reset klaar is zal je deze 3 bonnen uit de printer zien komen.

In het geval van een wifi dongel moet je de printer opnieuw instellen. In de video hieronder vind je hoe je dit doet. De video heeft ondertiteling, zet deze aan.