De printer werkt niet

Op deze pagina lees je hoe je problemen oplost met de printer

Lucas Lambooij avatar
Geschreven door Lucas Lambooij
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zou je eens willen kijken naar de onderstaande punten:

1. Controleer of de stroomkabel (nummer 4 op de afbeelding) er nog inzit. Controleer vervolgens of de kabel nog goed is verbonden met het stopcontact.

2. Is de printer met internetkabel verbonden? (nummer 2 op de afbeelding). Controleer dan of de internetkabel er nog goed inzit, controleer ook of deze goed aan de router/switch verbonden is.

3. Is de printer met een wifi dongle verbonden (nummer 1 op de afbeelding)? Controleer of de wifi dongle er nog goed inzit, controleer ook of de wifi nog goed is.

1. Wifi dongel

2. Internet kabel

3. Reset knop

4. Stroom input

Zitten alle kabels er nog goed in? En de printer werkt nog steeds niet? Dan zul je de printer moeten resetten. Op deze pagina vind je hoe je de bonprinter reset.