Menuen

Fra menuen kan du tilgå forskellige funktioner i Onlime på Windows.

Mathias avatar
Skrevet af Mathias
Opdateret over en uge siden

Når du har installeret Onlime på Windows, kan du bruge menuen fra proceslinjen til hurtigt at tilgå Onlime.

I menuen finder du disse punkter:

Åbn Onlime...

Åbner Onlime på din computer, hvor du kan tilføje mapper til automatisk backup, tilgå Indstillinger mm.

Onlime Sync...

Åbner Onlime Sync på din computer. Indholdet i denne mappe svarer til Sync på Onlime.dk.

Log på Onlime.dk...

Åbner Onlime.dk i din browser og logger dig direkte ind i web-appen. Her får du overblik over alle dine filer, og kan administrere din konto.

Del en mappe...

Del en mappe som er placeret i Onlime Sync med en anden bruger eller via et link.

Sæt Onlime på pause / Start Onlime

Sætter du Onlime på pause, vil programmet ikke foretage sig yderligere. Det betyder, at automatisk backup af mapper samt Onlime Sync stopper helt. Du kan sætte programmet i gang igen ved at vælge Start Onlime.

Indstillinger...

Opgrader konto...

Har du en gratis konto med 5GB, kan du klikke her for at opgradere din konto til Ubegrænset plads eller Familiekonto.

Afslut

Afslutter Onlime helt, så det ikke kører i baggrunden på din computer. Du åbner Onlime igen fra Programmer på din computer – eller evt. via en genvej på dit skrivebord.