Ordre info
Bestilling af ordre
Hvad er en designeditor, og hvordan fungerer den?
Opdateret over en uge siden

Til tilpassede produkter er designeditoren det onlineværktøj, vi stiller til din rådighed, så du kan oprette dine printfiler med Optimalprint.

Adgang til online design editor

Vælg den type produkt, du ønsker, og klik på "Tilpas" eller "Opret dit eget", den blå knap på produktsiden.

Hvis du allerede har det i indkøbskurven, så klik på knappen "Rediger".

Design Editor funktioner

På venstre side vil du se flere funktioner i designeditoren, såsom:

• Galleri: Hvis du klikker på det, kan du tilføje billeder til produktet

• Tekst: Dette giver dig mulighed for at tilføje tekst på produktet

• Layouts: Denne mulighed giver dig mulighed for at vælge layoutet af dit design, fra et helsidebillede til en collage

• Formater: På denne mulighed vil du være i stand til at vælge basisproduktets egenskaber, såsom størrelse, tykkelse, farve, rammetyper (kun for plakater) osv.

I højre side har du:

• Eksempel-knap: Du kan generere en forhåndsvisning for at se, hvordan det endelige produkt vil se ud

• Gem ændringer: Du kan gemme de fremskridt, du har gjort i dit design, og gå videre til kassen

• Gem til kladder: Du kan gemme redigeringerne og sende designet til kladder, hvis du vil bestille det en anden gang

Vigtigt: Når det kommer til at uploade billeder, skal du følge nedenstående retningslinjer for det bedste resultat:

• Undgå at indsende billeder downloadet fra WhatsApp, Facebook Messenger, iMessage, Instagram og Facebook, da de kan være blevet nedgraderet i kvalitet - prøv at bruge originale billeder så meget som muligt. Hvis du bruger et billede sendt af en ven eller et familiemedlem, skal du bede ham/hende om at sende dig filen via e-mail, Google Fotos eller Dropbox, da disse tjenester ikke komprimerer filerne.

• Indsend det originale billede fra dit digitalkamera, skudt i den højeste opløsning (pixels/DPI). Minimumskravet for, at et billede kan udskrives skarpt, er 300 DPI.

• Den tynde grå ydre margin er også blødningsområdet (grå ramme i editoren, hvor vi klipper). Dette tynde område repræsenterer det område, hvor vi ikke udskriver, eller hvor vi folder billedet. Så sørg for at beholde billedet på indersiden af ​​rektangelet.