Ordre info
Bestilling af ordre
Hvordan kan jeg uploade billeder?
Opdateret over en uge siden

Upload og tilpasning af billeder er en nem opgave.

Vælg det relevante kort fra vores liste over produkter, og klik på din pc på billedikonet til højre for kortet for at tilføje et billede. På smartphones eller tablets skal du blot trykke på markøren på billedet (eksempelfoto). Du kan vælge billeder fra din computer / smartphone / tablet, Facebook, Instagram, Flickr, Dropbox eller endda fra dine tidligere ordrer. Du kan justere fotoets størrelse og placering såvel som at forstørre eller formindske det.