Produkter
Plakater
Kommer plakaten med rammen?
Oppdatert over en uke siden

De fleste av plakatene vi tilbyr har en matchende ramme eller henger som du kan legge til i kjøpet ditt.

De er laget av tre eller metall, og du kan velge mellom svart, hvitt, sølvgull, avhengig av lagerbeholdningen vi har for øyeblikket bestillingen er plassert.

Merk: Når du bestiller en plakat med ramme, kommer de 2 produktene i separate pakker for å unngå skade på plakaten.

For å legge plakaten til rammen, er alt som trengs å fjerne den bakre treplaten fra rammen og deretter plassere plakaten og deretter plassere treplaten tilbake på rammen og låse den på plass med metallbrakettene på siden.