Bestillingsinfo
Bestilling
Hva er en designeditor og hvordan fungerer den?
Oppdatert over en uke siden

For skreddersydde produkter er designeditoren det nettbaserte verktøyet vi stiller til din disposisjon for at du kan lage utskriftsfiler med Optimalprint.

Få tilgang til online designredigeringsprogram

Velg den type produkt du ønsker og klikk på "Tilpass" eller "Lag ditt eget", den blå knappen på produktsiden.

Hvis du allerede har den i handlekurven, klikk på knappen "Rediger".

Design Editor funksjoner

På venstre side vil du se flere funksjoner i designeditoren, for eksempel:

• Galleri: Ved å klikke på det kan du legge til bilder på produktet

• Tekst: Dette lar deg legge til tekst på produktet

• Layouter: Dette alternativet lar deg velge utformingen av designet ditt, fra et helsidebilde til en collage

• Formater: På dette alternativet vil du kunne velge egenskapene til basisproduktet, som størrelse, tykkelse, farge, rammetyper (kun for plakater), etc.

På høyre side har du:

• Forhåndsvisningsknapp: Du kan generere en forhåndsvisning for å se hvordan det endelige produktet vil se ut

• Lagre endringer: Du kan lagre fremdriften du har gjort i designet og gå videre til kassen

• Lagre i utkast: Du kan lagre redigeringene og sende designet til utkast, hvis du vil bestille det en annen gang

Viktig: Når det gjelder opplasting av bilder, for best resultat, følg retningslinjene nedenfor:

• Unngå å sende inn bilder lastet ned fra WhatsApp, Facebook Messenger, iMessage, Instagram og Facebook, da de kan ha blitt nedgradert i kvalitet – prøv å bruke originale bilder så mye som mulig. Hvis du bruker et bilde sendt av en venn eller et familiemedlem, be ham/henne sende deg filen via e-post, Google Photos eller Dropbox, siden disse tjenestene ikke komprimerer filene.

• Send inn originalbildet fra digitalkameraet ditt, tatt i høyeste oppløsning (piksler/DPI). Minimumskravet for at et bilde skal skrives skarpt ut er 300 DPI.

• Dessuten er den tynne grå ytre margen utfallsområdet (grå ramme i redigeringsprogrammet der vi klipper). Dette tynne området representerer området der vi ikke skriver ut, eller hvor vi bretter bildet. Så sørg for at du beholder bildet på innsiden av rektangelet.