Hvordan kan jeg laste opp bilder?
Oppdatert over en uke siden

Det er en enkel oppgave å laste opp og tilpasse bilder.

Velg riktig kort fra vår liste over produkter, og klikk på bildeikonet til høyre for kortet på PCen for å legge til et bilde. På smarttelefoner eller nettbrett berører du bare markøren på bildet (eksempelfoto). Du kan velge bilder fra datamaskinen / smarttelefonen / nettbrettet, Facebook, Instagram, Flickr, Dropbox eller til og med fra dine tidligere ordrer. Du kan justere størrelsen og plasseringen til bildet, så vel som å forstørre eller redusere det.