Over Optimalprint
Mijn rekening
Hoe kan ik contact opnemen met Optimalprint?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn twee manieren om contact op te nemen met ons klantenserviceteam

1. Klik op de widget aan de linkerkant van het scherm.

2. Neem contact met ons op via support@optimalprint.com en wij nemen per e-mail contact met u op.

Ons Livechatsysteem werkt asynchroon, wat betekent dat uw interactie open blijft en een teamlid binnen de interactie reageert. Het antwoord komt ook op het opgegeven e-mailadres terecht, waar u het gesprek kunt voortzetten waar u was gebleven.