Hur kan jag ladda upp bilder?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att ladda upp och anpassa bilder är en enkel uppgift.

Välj rätt kort från vår lista över produkter och klicka på bildikonen till höger om kortet på din PC för att lägga till en bild. På smartphones eller surfplattor, tryck helt enkelt på markören på fotot (exempelfoto). Du kan välja bilder från din dator / smartphone / surfplatta, Facebook, Instagram, Flickr, Dropbox eller till och med från dina tidigare beställningar. Du kan justera bildens storlek och placering såväl som att förstora eller minska det.