Alle collectiesToewijzen & verdelen
Toewijzen [koop] - alleen bevestiging naar kandidaat

toewijzen bevestiging koop

Lars Quint avatar
Geschreven door Lars Quint
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze flow van toewijzen wordt vaak bij koop gebruikt. De kandidaat wordt opgebeld, bij acceptatie wordt door de makelaar/beheerder zelf de woning toegewezen & geaccepteerd. De kandidaat krijg tot slot de bevestigingsmail.

Hoe kun je een kandidaat toewijzen zonder notificatie naar de kandidaat?

• Je gaat naar projecten en selecteer daar het project.

• Klik op het tab units. Vanuit units worden alle kandidaten toegewezen aan een unit.

• Per unit wordt aangegeven hoeveel geïnteresseerde en goedgekeurde kandidaten er zijn.

• Als je een unit wil toewijzen klik dan op ‘+’je en vervolgens toewijzen.

• Je ziet nu voor deze unit het aantal geïnteresseerde/goedgekeurde kandidaten. Mocht de kandidaat niet bij de voorkeuren staan dan kun je onder inschrijving switchen van ‘inschrijvingen met voorkeur voor dit nummer’ naar ‘alle inschrijvingen’. Je kunt vervolgens via de zoekfunctie de kandidaat selecteren.

• Het toewijs scherm wordt geopend en de toewijs e-mail wordt getoond. Zorg ervoor dat de e-mailnotificatie altijd uit staat.

• Als alles goed staat, klik dan op ‘Start toewijzing’.

• Zodra een woning is toegewezen verplaatst deze unit naar ‘mutaties’.

Toewijzen zonder notificatie naar kandidaat

Namens de kandidaat de toewijzing accepteren en definitief toewijzen

Aangezien de kandidaat zelf niet digitaal zijn woningtoewijzing kan accepteren, zal de makelaar/beheerder dit namens de kandidaat moeten doen, alvorens de woning definitief toe te wijzen. Hieronder zie je hoe je dat doet!

Mocht je hierover nog vragen hebben, neem dan contact op met jouw business consultant!