Alle collectiesToewijzen & verdelen
Annuleer woningtoewijzing | Na weigering/verlopen toewijzing
Annuleer woningtoewijzing | Na weigering/verlopen toewijzing

Annuleer woningtoewijzing verlopen

Lars Quint avatar
Geschreven door Lars Quint
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom wil je een toewijzing annuleren?

• Na het annuleren van de toewijzing kan je de woning aan een andere kandidaat toewijzen.

Hoe kun je de woningtoewijzing annuleren?

• Je gaat naar projecten en selecteer daar het project.

• Klik op het tab mutaties. selecteer daar de status 'in toewijzing'.

• Selecteer de Kandidaat waarbij "Toewijzing is geweigerd op 24 aug. 2017 14:21" staat.

• Klik op '+' en vervolgens 'bekijk toewijzingsproces'

• Kies voor 'Annuleer toewijzing'.

• De woning verdwijnt onder het tab mutaties en is onder 'units' weer beschikbaar om aan een nieuwe kandidaat toe te wijzen.

Annuleer woningtoewijzing na weigering kandidaat