Alle collectiesInschrijvingen
Inschrijving heropenen

Lars Quint avatar
Geschreven door Lars Quint
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom wil je een inschrijving heropenen?

• De kandidaat heeft een document niet goed aangeleverd.

• De kandidaat wil een wijziging doorvoeren aan zijn inschrijving.

Hoe heropen je een inschrijving?

• Zoek de kandidaat op onder 'inschrijvingen'

• Klik op ‘+’ en dan op ‘project acties' om deze uit te voeren op de kandidaat.

• Kies onder inschrijvingsacties  'inschrijving' en kies het type 'inschrijven heropenen'.

• Selecteer vervolgens 'stuur notificatie naar lead'. Hier wordt het e-mailsjabloon getoond zoals deze onder e-mailsjablonen is ingesteld. Deze kun je naar wens nog aanpassen en vervolgens klik je op activiteit toevoegen.

• De kandidaat krijgt nu een e-mail en kan de inschrijving aanpassen en daarna opnieuw zijn inschrijving voltooien.

Heropenen van een voltooide inschrijving

Tip

Belangrijk om te vermelden is dat deze e-mailnotificatie niet wordt getoond in het activiteitenoverzicht van de kandidaat. Maak daarom altijd een notitie en vermeld de reden van heropenen van de inschrijving. Hierdoor weet je altijd meteen wat de kandidaat heeft aangepast na voltooiing van de inschrijving.