Alle collectiesInschrijvingen
Inschrijving goedkeuren

Lars Quint avatar
Geschreven door Lars Quint
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom wil je een inschrijving goedkeuren?

• De kandidaat heeft een volledige inschrijving en is voor jullie een geschikte kandidaat.

• Door het goedkeuren van een kandidaat creëer je voor jezelf overzicht en houd je beoordeelde en niet beoordeelde inschrijvingen gescheiden.

Hoe keur je een inschrijving goed?

• Zoek de kandidaat op onder 'inschrijvingen'

• Klik op ‘+’ en dan op ‘project acties' om deze uit te voeren op de kandidaat.

• Kies onder project activiteiten  'inschrijving' en kies het type 'inschrijven goedkeuren'.

• Vervolgens heb je de mogelijkheid de kandidaat wel of niet te informeren over de goedkeuring van zijn inschrijving. Indien je dit wilt doen: selecteer 'stuur notificatie naar lead' en klik op activiteit toevoegen.

• De kandidaat krijgt alleen bij het aanvinken van ‘stuur notificatie naar lead’ nu een e-mail over zijn goedgekeurde inschrijving.

Tip
Indien je ervoor kiest om kandidaten te informeren over de goedkeuring van de inschrijving, stel deze e-mail dan eenmalig goed in onder e-mailsjablonen.