Alle collectiesInschrijvingen
Inschrijving afkeuren

Lars Quint avatar
Geschreven door Lars Quint
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom wil je een inschrijving afkeuren?

• De kandidaat heeft een onvolledige inschrijving aangeleverd

• De kandidaat voldoet niet aan de inkomenseisen

• Door het afkeuren van een kandidaat creëer je voor jezelf overzicht en houd je beoordeelde en niet beoordeelde inschrijvingen gescheiden. De voorkeuren van afgekeurde inschrijvingen worden niet meer meegenomen in de unitlijst.

Hoe keur je een inschrijving af

• Zoek de kandidaat op onder "inschrijvingen".

• Klik op ‘+’ en dan op ‘project acties' om acties deze uit te voeren op de kandidaat.

• Klik op inschrijvingsacties en kies het type 'inschrijven afkeuren'.

• Vervolgens heb je de mogelijkheid de kandidaat wel of niet te informeren over de afkeuring van zijn inschrijving. Indien je dit wilt doen: selecteer 'stuur notificatie naar lead' en klik op activiteit toevoegen.

• De kandidaat krijgt alleen bij het aanvinken van ‘stuur notificatie naar lead’ nu een e-mail over zijn afgekeurde inschrijving.

• De voorkeuren van de kandidaat verdwijnen bij het unitoverzicht en de kandidaat wordt direct verplaatst naar de inschrijvingsstatus ‘inschrijving afgekeurd’. Je kan de inschrijving van een kandidaat altijd weer heractiveren.

Tip

Indien je ervoor kiest om kandidaten te informeren over de afkeuring van de inschrijving, stel deze e-mail dan eenmalig goed in onder e-mailsjablonen.