Alle collectiesInschrijvingen
Inschrijving voltooien

Lars Quint avatar
Geschreven door Lars Quint
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom wil je een inschrijving voor een kandidaat voltooien?

• De kandidaat kan niet alle documenten op tijd aanleveren en wil wel mee in de eerste toewijzing ronde. Je kan de inschrijving in een later stadium heropenen of het document zelf uploaden bij de inschrijving.

• De kandidaat ondervindt technische problemen met het voltooien van zijn inschrijving.

Hoe voltooi je een inschrijving voor een kandidaat?

• Zoek de kandidaat op onder 'inschrijvingen'.

• Klik op ‘+’ en dan op ‘project acties' om deze uit te voeren op de kandidaat.

• Kies onder inschrijvingsacties  'inschrijving' en kies het type 'inschrijven voltooien'.

• Vervolgens heb je de mogelijkheid de kandidaat te informeren over het voltooien van zijn inschrijving. Indien je dit wilt doen: selecteer 'stuur notificatie naar lead' en klik op activiteit toevoegen.

• De kandidaat krijgt nu een e-mail over zijn voltooide inschrijving.