Alle collectiesInschrijvingen
Inschrijving filteren op status

Inschrijvingen filteren status

Lars Quint avatar
Geschreven door Lars Quint
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom wil je het aantal inschrijvingen per status bekijken?

• Je bent benieuwd hoeveel kandidaten met de inschrijving zijn gestart of bijvoorbeeld hoeveel kandidaten een inschrijving hebben voltooid. In het WoningDossier heb je de mogelijkheid om per inschrijvingsstatus direct te zien hoeveel kandidaten zich in die fase bevinden.

Hoe kan ik het aantal inschrijvingen per status bekijken?

• Je gaat naar "Nieuwbouw" en selecteer daar het project.

• In het overzicht dat opent klik je op het tab inschrijvingen

• Selecteer een of meerdere status(sen) bij de optie "filter op". Op deze manier heb je altijd realtime overzicht van de inschrijvingen van jouw project.